Näkymme on tavoittaa jokainen suomalainen evankeliumin hyvällä sanomalla, erityisesti ne, jotka eivät ole tätä sanomaa vielä kuulleet. Samalla haluamme tuoda Jumalan valtakunnan todellisuuden jokaiselle nälkäiselle ja janoiselle uskovalle

Ennen taivaaseen astumistaan Jeesus sanoi: Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen, ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. (Matt 28: 19-20)

Uskomme, että tämä on käsky jokaiselle Jeesuksen opetuslapselle, ja tulisi olla jokaisen uskovan päätehtävä  kunnes Jeesus tulee takaisin. Henkilökohtaisesti haluamme tavoittaa mahdollisimman monta ihmistä evankeliumin sanomalla. Olipa tämä sitten henkilökohtaisesti  evankelioimalla, hengellisissä tilaisuuksissa tai median kautta. Jumala asetti eri palvelu virkoja seurakuntaansa uskovien rakennukseksi. Evankelistoina koemme kutsuksemme vahvistaa seurakuntaa täyttämään tätä Jeesuksen lähetyskäskyä. Jeesus ei jättänyt opetuslapsia yksin vaan taivaaseen astumisen jälkeen Pyhä Henki vuodatettiin maan päälle jokaisen uskovan avuksi ja voimaksi. Näkymme on nähdä seurakunta Suomessa toimimassa armolahjoissa ja täynnä Hengen hedelmiä.

Jos haluat olla mukana toiminnassa, ota yhteyttä, rekisteröidy tai tule kokouksiin!