Jyväskylä oli maailman keskus 23 vuotta. Siihen ei voi sen enempää sanoa. Sain kasvaa hyvässä perheessä ja seurakunnan kokouksissa käytiin viikottain Jyväskylän Vapaaseurakunnassa. Kävin peruskoulut Cygnaeuksen ala-asteella ja Viitaniemen ylä-asteella. Pakollisen koulutuksen jälkeen päätin keskittyä kaupalliseen alaan ja vietin peruskoulua seuraavat vuodet Jyväskylän Kauppaoppilaitoksessa ja lopulta valmistuin merkonomin papereilla. Opiskeluvuosina ystäviä oli useista eri piireistä. Soittelin orkesterissa nimeltä Jacks of All Trades ja tein työtä Media Cabinet Oy:ssä.

Yksi elämäni hienoimpia päiviä oli Helmikuun 5 päivä 2000 kun pääsin naimisiin elämäni naisen, Reetan kanssa. Nyt perheeseen kuuluu kaksi lasta: Maria (’04) ja Jonathan (’05). 90 -luvun lopussa kaipasin elämääni jotain todellista. En osannut laittaa sitä sanoiksi, enkä tiennyt tarkalleen mitä edes halusin, mutta sisälläni alkoi kasvaa halu todelliseen elämään.

Vaikka sain kasvaa uskovassa perheessa ja tein uskonratkaisun 15-vuotiaana, kaipasin jotain todellisuutta elämääni. Uskoin suureen Jumalaan, mutta tämä todellisuus ei näkynyt omassa elämässäni. Etsin esimerkkejä, ihmisiä joiden elämässä Jeesus näkyisin myös voimassa, ei vain sanoissa. Kaipasin Jumalan läsnäoloa, todellisuutta ja olin nälkäinen Jumalan puoleen. Olin täysin vakuuttunut taivaan ja helvetin todellisuudesta, ja en todellakaan halunnut päätyä jälkimmäiseen, joten koitin pitää elämäni kohtalaisen hyvillä raiteilla. Kuitenkin mielessäni pyöri ajatukset siitä, olisiko parempi lähteä juhlimaan. Uskovan elämä tuntui kituutukselta. Pyhä Henki vastasi ja täytti elämäni. Kaikki mitä halusin, löysin Pyhän Hengen läsnäolosta. Jumalan Sana sai uuden merkityksen, ja kaikki muu menetti merkityksensä. Hän on uskollinen Jumala, ja Hän ei koskaan jätä meitä. Hänen Sanansa ei tyhjänä palaa ja Hän antaa Pyhän Hengen jokaiselle joka sitä pyytää.

”Autuaita ovat ne, jotka isoavat ja janoavat vanhurskautta, sillä heidät ravitaan.” (Matt 5:6) ”Joka uskoo minuun, hänen sisimmästään on, niinkuin Raamattu sanoo, juokseva elävän veden virrat.” (Joh. 7:38)